11 jan. 2020 The Crossover presents, BEDLAM AC/DC Tribute band

nog

Rockfactory presenteert The Crossover presents, BEDLAM AC/DC Tribute band

Anno 2012 startten we als vrienden een AC/DC – tribute band: ‘Isee/Theysee’. Wat een amusant project leek, werd snel een heuse onderneming. Met een ‘high voltage’ enthousiasme slaagden we erin, onze energie te laten overvonken op tal van podia en groeide de band uit tot een gevestigde waarde in de regio. We belandden vrij snel op Nederlandse en Belgische festivalpodia en werden representatief in de scène. Eind 2015 – begin 2016 kenden we moeilijke tijden wegens twee onherroepelijke wissels in onze band. Het vuur voor ons project bleef echter roodgloeiend, waardoor we spoedig een nieuwe bezetting kregen zonder aan kwaliteit en ‘drive’ in te boeten. We besloten om met een nieuwe lei te beginnen, begroeven het verleden en kozen voor een nieuwe naam: ‘Bedlam In Belgium’.

De Rock ’n Roll Train reed door, beladen met Marshalls, dynamietstaven, duivelshoorns, podiumhonger en trouwe fans. We bedanken onze fans langs deze weg graag voor hun geduld en onwrikbaar geloof in ons! We salute you!

We hebben maar één doel: De scherpst mogelijke Belgische AC/DC-tribute band zijn. Waarom? That’s the way we wanna rock ’n roll!

We staan open voor allerlei podia en staan garant voor een professionele samenwerking bij een boeking.

Let’s ringing Hells Bells!

Salute,

Het Bedlam in Belgium-team

Info:

  • Locatie: The Crossover Music Pub, Langerbrugge Eiland 1 9000 Ghent
  • Deuren open om: 19:00u
  • Einde om: 23:00u
  • Prijs aan de kassa: € 0,00

Koopeen ticket

dit is een gratis evenement, geen ticket nodig.

Koopeen ticket

dit is een gratis evenement, geen ticket nodig.