05 nov. 2022 Rockactory presents, Julian Sas band (nl) Saturday 5 November 2022

nog

Rockfactory presenteert Rockactory presents, Julian Sas band (nl) Saturday 5 November 2022

Sas uit Beneden LeeJulian uwen is langzamerhand één van Nederlands grootste gitaarhelden geworden. Hij hoeft een song maar één keer te horen en kan het dan of feilloos naspelen of er een volledig eigen draai aan geven. De muzikale belangstelling van Julian is heel breed, van country tot metal en van Neil Young tot Jimi Hendrix. Veel inspiratie put Julian uit het idioom van de grote blues-klassiekers.
Op zijn 31ste wordt Julian al in de pers vergeleken met zijn helden Johnny Winter, Rory Gallagher en Jimi Hendrix. Hij kan kneiterharde, opzwepende elektrische solo's neerzetten, maar kan ook heel breekbaar, verstild akoestisch spelen. Zijn gitaarwerk is altijd geinspireerd, emotioneel en eigenzinnig.
Naast de klassieke voorbeelden als John Lee Hooker, Freddie King, Willie Dixon, die Julian geinspireerd hebben, is hij bezield van de Ierse rocker Rory Gallagher. Het management en de muzikanten van Gallagher's band hebben hem een paar keer gevraagd tijdens tributes en reunies Rory's plaats in de Rory Gallager Band in te nemen.

Info:

  • Locatie: The Crossover Music Pub, Langerbrugge Eiland 1, 9000 Ghent (Belgium)
  • Deuren open om: 19:00u
  • Einde om: 23:00u
  • Prijs aan de kassa: € 25,00

Koopeen ticket

Registreer je nu en krijg toegang tot goedkopere tickets!

aantal
14 tickets beschikbaar
Inclusief €1.25 reservatiekosten

Koopeen ticket

Registreer je nu en krijg toegang tot goedkopere tickets!

aantal
Inclusief €1.25 reservatiekosten